Poke Bowls
starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно
🛵

Livrare gratuită
la comanda de la 450 lei

🔥

Poke în flăcări!

🍛

Creează bowl-ul tău

Poke Bowls

TON CLASIC HAWAIIAN

TON CLASIC HAWAIIAN

Ingrediente: Ton, Chuka, Ananas, Edamame, Ridiche, Germeni de ceapă, Sos classic Shoyu, ceapă verde, orez sushi.
Greutate: 485г

159 MDL

OHANA

OHANA

Ingrediente: Somon, Mango ,Chuka, Avocado, Chili, Tobiko, semințe de susan,sos Ponzu, ceapă albă, Castraveți, Orez Sushi.
Greutate: 430г

179 MDL

MAUI

MAUI

Ingrediente: Ton, Creveți ,Tobiko, ceapă verde, castraveți, sriracha aioli, ananas,edamame, ceapă crocantă, semințe de susan, Orez Sushi
Greutate: 450г

159 MDL

BIG KAHUNA

BIG KAHUNA

Ingrediente: Ton, Creveți , Somon, sos Sriracha Aioli, sos Wasabi Aioli, orez sushi, mango, ghimbir marinat,ceapă crocantă, Nori, castraveți.
Greutate: 490г

219 MDL

CREVEȚI CU USTUROI

CREVEȚI CU USTUROI

Ingrediente: Creveți tigru, porumb, orez sushi, Roșii cherry, Avocado, Ridiche, usturoi crocant, tobiko, sos wasabi aioli, semințe de susan.
Greutate: 530г

169 MDL

VEGAN BOWL

VEGAN BOWL

Ingrediente: Tofu Organic, orez sushi, Mango, Varză roșie, Edamame, Roșii Cherry, sos classic shoyu, semințe de susan.
Greutate: 445г

99 MDL

Kids bowl

Kids bowl

Ingrediente: Orez sushi, creveți sau pui teriyaki (la alegere) avocado, ananas, porumb, morcov, boabe edamame, cartofi crocanți, crema de avocado

79 MDL

Chef Special Salmon

Chef Special Salmon

Ingrediente: Orez sushi, somon grill, avocado, morcov, varză roșie, porumb, sos unagi, sos sriracha aioli, sos sriracha (la dorință), ghimbir marinat, mix semințe de susan

129 MDL

SHARE BAG - 6 mini - bowl-uri

SHARE BAG - 6 mini - bowl-uri

Ingrediente: 2x mini Ohana , 2x mini Ton Clasic Hawaiian, 2x mini Creveti cu Usturoi
Greutate: 1 470г

499 MDL

În ziua de azi, culturile din diferite regiuni se împletesc treptat, împrumutând rețete culinare, muzică, religie și alte elemente culturale unele de la altele. Astăzi, o noutate la modă în multe unități gastronomice din întreaga lume a devenit un poke bowl - un preparat din orez împrumutat din cultura hawaiană, completat cu pește crud tocat, legume și fructe.

Ce este acest fel de mâncare?

Poke este un fel de mâncare popular din Hawaii care constă inițial doar din orez, pește crud tăiat cubulețe și legume proaspete. Rețeta modernă de poke a suferit o mulțime de schimbări culturale - acum poate include fructe, tofu și chiar pui.

Bowl este o metodă de servire a unui fel de mâncare în care ingredientele sunt plasate într-un bol special adânc, fără a fi amestecate. Cu toate acestea, principala caracteristică a castronului este că o persoană poate alege independent ingredientele pentru felul său de mâncare.

De regulă, un bol de poke include următoarele grupuri de ingrediente:

Toate ingredientele sunt puse într-un castron adânc și servite cu sos - așa se formează un bol de poke hawaian adecvat.

Este poke bowl util?

Bowlurile Poke nu sunt doar feluri de mâncare colorate care pot decora feedul Instagram al bloggerilor de produse alimentare. Compoziția și metoda lor de prezentare se încadrează în mod clar în conceptul de stil de viață sănătos, consum conștient și alimentație adecvată. Combinația potrivită de carbohidrați, fibre, proteine ​​și grăsimi are ca rezultat un produs echilibrat, ideal pentru dieta zilnică.

Poke bowl vă va satisface perfect foamea și vă va satura corpul cu energie și nutrienți. Datorită acestui fapt, felul de mâncare din bucătăria hawaiană este atât de iubit de oameni din întreaga lume - poke a câștigat o popularitate deosebită în America, unde rețeta sa a fost adusă înapoi în 2012. Din America, acest fel de mâncare a continuat să se răspândească în alte țări, împrumutând preferințele de gust local și adaptându-se la interesele populației.

De unde pot comanda poke Chișinău?

Puteți comanda poke în Chișinău la unitatea noastră Poke Poke - oferim o gamă largă de boluri bazate pe rețete gata preparate, precum și posibilitatea de a asambla poke de la zero.

La noi vei primi:

Bucătarul nostru experimentează în mod regulat, inventând noi combinații non-standard de ingrediente pentru poke bowl pentru a vă oferi mâncăruri excepțional de interesante și gustoase. Un poke bol de la Poke Poke va fi o experiență gastronomică unică pentru tine și cu siguranță îți va cuceri inima!

Creează bowl-ul tău Creează bowl-ul tău Poke Bowls Poke Bowls Gustări Gustări Deserturi Deserturi Sosuri Sosuri Băuturi Băuturi Supe Supe Bere Bere
Мы сейчас не работаем но готовы принимать заказы с 10 утра