DESPRE NOI
starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно starstarstarstarstar5 звезд рейтинг starstarstarstarstarвкусно и полезно
🛵

Livrare gratuită
la comanda de la 450 lei

🔥

Poke în flăcări!

🍛

Creează bowl-ul tău

  Sănătos.
Wow!?
? Foarte
gustos

arrow

Poké

Poké (haw. Poke [ˈpoke] - tăiat, tăiat în bucăți).

La Poké Poké, suntem mândri să fim primul și cel mai bun restaurant de poke bowl din Moldova. Călătoria noastră a început cu o pasiune profundă pentru combinarea ingredientelor proaspete și vibrante pentru a crea mese delicioase și sanatoase. Am pornit într-o misiune de a introduce minunatul univers al bolurilor poke în inima Moldovei, și ne-am dedicat perfecționării acestei arte de atunci. Angajamentul Nostru pentru Excelență: La Poké Poké, credem că o mâncare excelentă începe cu cele mai proaspete și mai înalte calități de ingrediente. Colaborăm strâns cu furnizorii locali pentru a ne asigura că ingredientele noastre nu sunt doar delicioase, ci și obținute în mod sustenabil. Fiecare bol de poke este o capodoperă de arome și texturi, gândit cu atenție pentru a satisface papilele gustative și pentru a hrăni corpul tău.

Vezi meniul

Ingredientele Și bineînțeles
gustoase.
care îți vor place!

img

Doar produse

proaspete cu vitamine
si proteine

img

Beneficiile noastre

  • 01. Numai bucate sănătoase
  • 02. Pestele mereu proaspăt
  • 03. Sosuri și băuturi originale
  • 04. Nu folosim aditivi alimentari

Meniul nostru reprezintă o fuziune între conceptul tradițional hawaian al bolurilor poke cu o notă moldovenească unică. Oferim o varietate de boluri de poke proaspete și personalizabile pentru a satisface orice preferință. Fie că ești un pasionat de fructe de mare, un vegetarian sau undeva între aceste două opțiuni, la Poké Poké vei găsi cu siguranță bolul de poke perfect pentru tine. Dedicarea Noastră pentru Tine: La Poké Poké, echipa noastră este angajată să ofere o experiență culinară excepțională. Noi creăm o atmosferă primitoare și prietenoasă, unde îți poți bucura masa alături de prieteni, familie sau colegi. Bucătarii noștri pricepuți pregătesc bolul tău de poke cu dragoste și atenție, asigurându-se că fiecare înghițitură este o experiență culinară deosebită. Vino și Ne Vizitează la Poké Poké: Te invităm să descoperi aromele Hawaiiului chiar aici, în Moldova. Experimentează lumea proaspătă, sănătoasă și delicioasă a bolurilor de poke la Poké Poké. Fie că ești în căutarea unei mese rapide pentru prânz sau a unei cine hrănitoare, suntem aici să-ți oferim cele mai bune boluri de poke din Moldova. Te așteptăm să ne vizitezi astăzi și să descoperi de ce Poké Poké este în centrul atenției. Abia așteptăm să împărtășim cu tine bucuria bolurilor noastre de poke!

De ce
?vei fi

cu noi⚡️

starstarstarstarstar

Mâncarea super personalul super atmosfera și muzica la 100%
Totul proaspăt și foarte gustos, prețuri accesibile

ava

Gutu Dinu

starstarstarstarstar

Had the 3 protein bowl on quinoa ? with shrimp ? salmon and tuna ?. Very clean, very healthy, very satisfying, clean place and atmosphere

ava

Emad Shalabi

Cuvinte
plăcute

Câteva din recenziile noastre din fb și insta

starstarstarstarstar

Прекрасное заведение, с уютной атмосферой и вкусными блюдами. Пробовала поке в нескольких местах и могу точно заявить, что здесь мне понравилось больше всего. Разнообразные ингредиенты, всегда вкусное и свежее. К недостаткам могу отнести очень большие порции, я осилить не смогла. Но это кому как)

ava

Екатерина Федорченко

starstarstarstarstar

Atmosfera placuta
Mancare de calitate și foarte delicioasa

ava

Ana Stepan

starstarstarstarstar

So fresh and delicious

ava

Gendosser V

Comandă acum
Мы сейчас не работаем но готовы принимать заказы с 10 утра